Mei/Juni 2012

-SESGADO-XL, het concept dat we met Sesgado hebben bedacht om telkens met een (of meerdere) gast(en) speciale optredens te verzorgen, vindt steeds meer zijn weg en plaats… Geweldig om te doen trouwens, telkens met een gast 1x repeteren en dan lekker spelen. Paar weken terug met gitarist Leroy Carli een heerlijk optreden gedaan in EttenLeur (besloten feest), afgelopen weekend in R’daal (Paviljoen) met Rachel Janssen.. Zondag 10 juni staan we (mogelijk met meerdere gasten) bij Café Dirckx in Roosendaal (Markt 30 – zie Facebook: Dirckx, naar verwachting rond 16:00 uur aanvang), een nieuw sfeervol grand café in Roosendaal met veel live-muziek, een prachtig podium en prima geluid, waar we naar alle waarschijnlijkheid maandelijks gaan spelen, zowel als SESGADO als SESGADO-XL..

-We hebben afgelopen week met SESGADO een nieuwe fotoshoot gedaan met fotograaf Robin Looy, resultaten daarvan spoedig hier op de website en/of op Facebook.. (SESGADO heeft inmiddels eigen pagina op Facebook én de nieuwe website is in de maak!).

-Op vrijdag 29 juni staat SESGADO op het RoundTown-gebeuren! (optredens van jazz-bands in heel Rotterdam, soort ‘voorronde’ van North Sea Jazz 2012), en wel in Café Verhip, St.Jobsweg 21, R’dam, vanaf 21:00 uur..

-Rond deze tijd van het jaar zijn voor mij ook altijd de muziekschool-(einde schooljaar)uitvoeringen en leerling-examens.. Volgende week is de Open Dag Muziekschool Middelharnis aan de beurt alwaar ik slagwerk-ensemble-uitvoeringen begeleid en waar leerlingen ook individueel wat ten gehore brengen. Deze week ook wat examens begeleiden en beoordelen & afgelopen week leerlinguitvoering in Zevenbergen gehad, waar ook allereerste optredentje was van de djembégroep voor kinderen: “DJEMBÉ-4-KIDS”.. Het was een zeer druk bezochte uitvoering, en groot succes.

Groet, Berk..

 

Sesgado-XL feat. Rachel Janssen (Paviljoen-R’daal mei 2012)

 

Sesgado-fotoshoot (opbouw) Pic:Robin Looy

 

Djembé-4-Kids !