UPDATE MEI ’09…

Als je al een keertje eerder ‘langs’ bent geweest op m’n nieuwe site zie je nu in één oogopslag dat er in korte tijd veel is toegevoegd. We hebben er ff wat leuke dingen opgezet lijkt me (thanks Jonathan!)… Heb wat mp3-tracks geplaatst waarbij ik overigens in gedachten soms ver terug moest in de tijd, maar het gaat er mij om vooral m.i. leuke tracks te plaatsen en niet per definitie de tracks die volle en bombastische drumpartijen bevatten. Zo is er ‘Waterfalls’ van het songwriterduo Zero One (0-1) met Leendert Haaksma op gitaar (die echt waanzinnige partijen heeft ingespeeld!). En ik heb een live-track toegevoegd van Vertigo, ooit verschenen als B-kant van de download-single ‘Give It Back’, opgenomen in de Boerderij te Zoetermeer, alweer wat jaartjes terug. Het gaat me vooral om de enorme energie die de hele band daar neerzet, lekkah!

Inmiddels ook foto-pagina toegevoegd, hierop o.a. foto’s met de band van zangeres Dennis, & met de band van Julian Thomas, heb bij beide bands aantal malen als invaldrummer gespeeld. Verder wat fotomateriaal van het CVK Roosendaal waar ik workshops-(& les)geef, van het CKB Bergen Op Zoom (workshops), en enkele foto’s met Danny Vera (de A58-’tour’, te zien via link-pagina, en van optreden tijdens Tros Muziekcafé). Hopelijk binnenkort wat meer fotomateriaal, met nieuwe H4-band, The Hudson Five & mogelijk wat andere dingen.

Ook niet onbelangrijk lijkt me, is het feit dat het langzaam maar zeker steeds beter gaat met de polsblessure. Ben meer en meer aan het studeren, repeteren en spelen, met de zo belangrijke rust en stretch-oefeningen daartussen, en ben als probeersel het homeopathische middel ‘Ribus Nigrum’ gaan gebruiken, wat erg goed lijkt aan te slaan. Is een concentraat van bladeren van de Zwarte Aalbes (door Eucalypta zelf geplukt waarschijnlijk..), & verder tevens een spier-en gewrichtsbalsem met Glucosamine & MSM (dat is methylsulfonylmethane…jawel..). Ik noem ’t op m’n website omdat ik er inmiddels achter ben dat er veel drummers & andere musici kampen met allerlei soorten blessures, dus wie weet, als er iemand mee geholpen is.. (overigens ook prima om me te mailen voor meer info: info@sanderberkvens.nl)

FF nog wat in het kort (begint op een blog-gedeelte te lijken..), de H3/H4-site is inmiddels een héééél klein beetje ge-update (na ruim een jaar..), er zijn wat tracks geplaatst die met wat mic’s zijn opgenomen tijdens een repetitie (!), waarbij Toon later vocalen heeft ingezongen, zo eenvoudig kan het zijn.., goed bevallen en dit gaan we zeker vaker doen. Leuke optredens in het verschiet, maar de agenda van de H3/H4-site werkt maar half, ik ga wat leuke data op deze site zetten, stel je bent in de buurt & zin in ‘some good old R’n’R….’ Ook de agenda van The Hudson Five wordt voller & voller met erg toffe optredens in het verschiet, check de agenda op de site.. Verder ga ik deze week met mede-studenten van het Codarts conservatorium een optreden verzorgen voor een groot studentengala, waarbij we zo’n 37 tracks in één repetitie moesten voorbereiden. Maar erg leuk om te doen en wordt wellicht vervolgd..

 

Groet, Berk..