UPDATE FEBRUARI 2010..

-Uitbreiding werkzaamheden muziekschool AMADEUS, Oudenbosch.. Op de dependance-lokaties van muziekschool Amadeus, Zevenbergen en Made komen steeds meer nieuwe aanmeldingen voor 1-op-1-lessen, en voor de djembégroep in Zevenbergen, maar ook ben ik inmiddels in en rond Oudenbosch begonnen aan de eerste schoolworkshops met het nieuwe arsenaal van Braziliaans slagwerk! Daar wordt ik erg blij van allemaal, want het is erg fijn lesgeven bij Amadeus en de start van de workshops zijn ook suc6vol, en dat straalt hopelijk een beetje over naar de leerlingen.. (meer in de BLOG)

-Ook de workshops in Bergen Op Zoom (CKB) en Roosendaal (CVK) lopen hard en ook daar gaat het als ’n trein (in Roosendaal is tevens onlangs een heel nieuw arsenaal aan slagwerk aangeschaft). Iedere keer wil ik meer foto’s op m’n site van alles wat ik onderneem, maar dat schiet er dus iedere keer door drukte weer bij in, of ik denk er te laat aan (na afloop van een lesdag of workshop..), hopelijk binnenkort..

-Optredens met H3 & H4 lopen ook als een trein (wat nou crisis?!), er zijn meer boekingen dan ooit tevoren in de eerste maanden van dit nieuwe, frisse (letterlijk..) begin van 2010.. Ik vind zelf dat vooral in de bezetting H4 (met ons aller Herman van Donkersgoed op Hammond..) de formatie beter klinkt dan ooit, er zijn ook allerlei plannen om meer filmpjes/opnamens en dat soort dingen in elkaar te zetten en op de site te plaatsen, maar vaak is ook hier weer tijdgebrek een feit, dus ik zou zeggen kom een keertje naar een optreden, of waag ’t gewoon om ons te boeken en je ziet & hoort wat ik bedoel..

-Daarnaast druk met andere zaken, zoals deze week neem ik plaats in een jury van het ‘Two2Team-ensemble-festival’ dat plaatsvindt in Oude-Tonge, een drukke dag helemaal gevuld met ensembles, groepen, duo-optredens. Erg leuk om dat te doen en vooral om eens te kijken wat voor talent er allemaal ‘verborgen’ zit in en rondom Oude-Tonge, ik denk dat ik nog voor verrassingen kom te staan.. De dag daarna ben ik aanwezig bij een presentatie van een cd “Tribute To Life” waar ik aan heb meegewerkt en waarvan de opbrengst naar goede doelen gaat (zie afbeelding hieronder).

-Overige info heb ik in de BLOG beschreven..

Groet, BERK…