Nieuw band-avontuur: PAPA GONI

Eindelijk heb ik wat beeldmateriaal om hier op de website te knallen… Met trots, want de nieuwe band waar ik nog geen 2 maanden geleden in ben terecht gekomen is meer dan bijzonder….! Als stijl wordt genoemd: ‘Afrosoul’, en ‘modern music with a deep mix of positive world music’. Iedergeval is het een muziek-mix waar ik, zonder het ter plekke te verzinnen, al een paar jaar van droomde. Een mix van westerse instrumenten & (met name) Afrikaanse instrumenten als de Ngoni, djembé’s, doundouns, en kleine percussie.

Bezetting buiten mijzelf: Michiel Moerkerk (NL) Ngoni, djembé, percussie, Lauriane Ghils (Mexico/België) Ngoni, djembé, percussie, Paulus Kock (NL) bas, Ed van Dijk (NL) gitaar, Damani Leidsman (Suriname/NL) zang/percussie, Tagus Traore (Guinee-Afr./NL) trompet.

Om de drums ook sterk aan te passen aan de sound van PAPA GONI speel ik op een basisset drums (kick, snare hi-hat) zonder toms, maar met 2 douns, een sangban en kenkeni. Als cymbals alleen een (light)ride en china.

Website, opnamens, en ander materiaal allemaal in de maak… Nu veel live aan het spelen, nummers schrijven, repeteren, en plannen smeden 😉 Wordt vervolgd… Intussen alle info op: www.facebook.com/papagoni

 

Beide foto’s @ Codarts conservatorium Rotterdam