UPDATE juni 2013

*Eigen workshop-project “Ik Ben Van De Wereld” succesvol afgerond, smaakt naar meer en dus wil ik een vervolg hierop gaan starten in het nieuwe schooljaar..

*Onlangs 18 theatershows over de popgeschiedenis afgesloten in het CVK Roosendaal.., het “Sing & Swing”-project over de geschiedenis van de popmuziek was een groot succes, we hebben meerdere malen hiermee de krant gehaald en erg veel enthousiaste reacties gehad, super om te doen.. Hieronder een foto-impressie, meer foto’s op de fotopagina

*Voorbereidingen nieuw schooljaar, met nieuwe uitdagingen.. CVK Amadeus moet ophouden te bestaan vanwege de subsidiestops, dat is ronduit idioot en belachelijk in mijn visie, maar het is niet anders helaas.. Heb het daar heel erg naar mijn zin gehad, nu druk bezig om de Afrikaanse slagwerkgroep BIA GARANGA die ik daar lesgaf, zelf over te nemen evenals enkele leerlingen. Ook ben ik bezig om in Willemstad een praktijk op te zetten die na de zomervakantie moet gaan starten. Binnenkort meer info hier op de website via de link ‘Lessen & Workshops’..

*Voor mijn Afrikaanse slagwerkgroep MAKASÍ in Huijbergen ben ik op zoek naar djembé- en dounspelers met ervaring.. Doorgewinterd hoeft niet maar wel met speelervaring. Groepsnivo gaat omhoog daar en ik wl graag de groep wat uitbreiden. Onlangs hebben we nog een erg leuk optreden gegeven in Ossendrecht tijdens de rommelmarkt, samengespeeld met Sambagroep ‘Caramba!’..

*Met mijn eigen ambient/instant composing-project ‘APPROACHING EARTH’ wil ik graag meer gaan spelen live met speciale gasten. Het zijn sounds, grooves, totale improvisaties op gevoel, we hebben gespeeld op een kunstexpositie en dat was magisch.. Heb je een idee waar wij zouden kunnen spelen, laat me weten.. (verderop in nieuws-gedeelte wat beeld en geluidmateriaal. Mobiele telefoon-kwaliteit maar hopelijk kun je daar doorheen luisteren..)

Groet, Berk…